۱۵ نرم افزار دورکاری برای مدیریت زمان (بخش اول)

0 1,535

نرم‌افزار دورکاری مزایای بسیاری هم برای شرکت و هم برای کارکنان خود دارد. از دید شرکت هزینه هایی، مانند هزینه های ثابت مثل برق و آب و … کاهش می یابد. کارکنان نیز احساس راحتی بیشتری دارند و هزینه های آنها نیز کم می شود. در این مطلب قصد نداریم مزایا و معایب دورکاری را بررسی کنیم چون مسئله گسترده و قابل تاملی است. هدف ما این است که برنامه هایی معرفی کنیم که به مشاغلی مانند دورکاری کمک می کنند. در واقع هنگامی که مدیری می‌خواهد با کارکنانش در ارتباط باشد می‌تواند از یک نرم‌افزار دورکاری استفاده کرده و مدیریت زمان خود را بهبود ببخشد:

چند نرم افزار دورکاری کاربردی مدیریت زمان در سال ۲۰۱۸

۱- Roadmap
اگر شما مسئول تعادل و نظارت بر برنامه و پروژه ها در دورکاری هستید این برنامه برای شما بسیار مفید است. این نرم افزار برای بهبود هماهنگی بین فعالیت های کارکنان و منابع در دسترشان در محیط های اداری استفاده می شود. با استفاده از این برنامه می توانید پروژه ها را باهم مقایسه کنید، گزارش سفارش ها را تهیه کنید و کارکنان را از راه دور هماهنگ کنید.

۲- Time Doctor
در واقع با این نرم افزار زمانی را که کارکنان صرف امور مختلف می کنند را مشاهده می کنید و اطمینان حاصل میکنید آنها کارامد هستند. در واقع طی یک گزارش ساده به شما می گوید که کارمندانتان چند ساعت در روز را به پروژه ها و وظایف شرکت پرداخته اند و چند ساعت از آن را در شبکه های اجتماعی به سرگرمی گذرانده اند. در صورتی که با سیستم خود به کارهای متفرقه بپردازید این برنامه به شما هشدار می دهد و از شما می پرسد آیا این عمل جزو وظایف کاری شما هست یا خیر؟

نرم‌افزار دورکاری مخصوص ویدیو چت و جلسات از راه دور

۳- Google Hangout
این برنامه یکی از قابلیت های گوگل پلاس است، با استفاده از این سرویس می توان تماس های صوتی و تصویری برقرار کرد. همچنین می توانید به صورت انفرادی و یا به صورت دسته جمعی با کارمندان خود از راه دور ارتباط برقرار کنید. این برنامه بر روی اندروید، ios، سیستم عامل ویندوز پشتیبانی می شود و از طریق جیمیل و گوگل پلاس در دسترس است. استفاده از آن راحت، آسان و رایگان است.

 

ترلو (Trello)،انجام فعالیت‌های گروهی در اندورید و ios

 

۴- Skype
اگر Google Hangouts بنا به دلیلی قابل استفاده نباشد، اسکایپ گزینه خوبی برای این کار است. اسکایپ یک برنامه ارتباطی است که بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر دارد. این برنامه به راحتی پیام ها، تماس های صوتی و تصویری را به اشتراک می گذارد و مناسب کنفراس های ویدیویی است. این نرم افزار دارای نسخه اندروید، دسکتاپ و ios است.

۵- Join.me
آیا به دنبال ارتباطات آسان و سازماندهی جلسات خود با کارمندانتان هستید، از این برنامه کاربردی استفاده کنید. با استفاده از این برنامه می توانید هر آنچه که در کامپیوتر خود دارید با همه به اشتراک بگذارید. کافی ست که URL خود را در اختیار آنها قرار دهید.

نرم‌افزار دورکاری گفتگوی تیمی
استفاده از برنامه‌های گفت‌گوی ویدیویی بسیار مفید است، اما اگر یک سوال ساده و کوتاه دارید می توانید از برنامه‌های مخصوص چت استفاده کنید:

۶- Slack
این نرم افزار یکی از برنامه های چت خصوصی و یا دسته جمعی است که بر روی اندروید و ios نصب می شود. در این برنامه می توانید کانال های کاری ایجاد کنید و در صورت نیاز به صورت گروهی یا انفرادی به گفتگو با کارکنان بپردازید و در وقت خود صرف جویی کنید.

۷- Facebook
این نرم افزار نسبت به نرم افزار های قبلی بیشتر شناخته شده است. با استفاده از قابلیت جدید فیسبوک به نام Workplace می توان تمام کارکنان را به حساب خود متصل کنید و آنها در جریان اخبار مربوط به پروژه، برگزاری جلسات کاری قرار دهید و از آنها بخواهید که درباره پروژه ها، پیشنهادات و نظرات خود را مطرح کنند. همچنین با استفاده از آن می توان جلسات زنده تصویری برگزار کنید و با استفاده از قابلیت های ربات های موجود آن غذا سفارش دهید و یا برای جلسه کاری خود ماشین رزرو کنید.

۸- HipChat
این نرم افزار از جمله برنامه های کسب و کار است که امنیت آن بسیار بالاست. دراین برنامه می توان به صورت گروهی و انفرادی با کارکنانتان صحبت کنید و تصاویر و فایل ها را به صورت گروهی در اختیار همه کارکنان قرار دهید. این نرم افزار فضای خوبی را برای گفتگو همکاران و دوستان فراهم کرده است.

 

دیدگاه شما؟

ایمیل شما منتشر نخواهد شد