نرم افزارهای مدیریت پروژه
هنگامی که با استفاده از نرم افزار های مخصوص، زمان را پیگیری می کنید، با کارکنان تماس تصویری برقرار می کنید و با آنها چت میکنید، وقت آن رسیده که از برنامه های مدیریت پروژه برای کمک به کارتان استفاده کنید.
۹- Basecamp
یکی از نرم افزار های تولید شده توسط شرکت گارمین است. یک بخش آن شامل HQ است که کارکنان در آن بخش اطلاعیه های شرکت، تغییر در سیاست شرکت و دیگر اطلاعات شرکت را به صورت بروز مشاهده می کنند. قسمت دوم آن “Teams” نام دارد که کارکنان در این قسمت به گفتگو، ارتباط با هم و ارتباط با مافوقشان می پردازند. در نهایت بخش “project” است که کارکنان می توانند باهم کار کنند، فعالیت های خود را به اشتراک بگذارند و هرمرحله از پروژه را از ابتدا تا انتها ببیند.
۱۰- Asana
این برنامه فعالیت ها را به صورت تقویم و لیست به نمایش می گذارد. به این صورت دقیقا می توانید ببینید که در هر زمانی چه مسئولیت هایی دارید. وقتی قسمتی از کار را انجام دادید می توانید در کنار آن علامت تیک بزنید تا مشخص شود که این کار به پایان رسیده است. همچنین می توانید با گزینه های “تکمیل شد”، ” ناقص است”، “وظایف بر حسب تاریخ”، “وظایف برحسب پروژه”، فعالیت های خود را سازماندهی کنید. مدیر می تواند با استفاده از این اطلاعات از روند انجام پروژه مطلع شود. این برنامه با ارسال نوتیفیکشن هایی از طریق ایمیل، به شما در راه رسیدن به هدفتان کمک می کند.
۱۱- Float
این برنامه برای تیم های کاری کوچک مناسب است و با یک کلیک آسان برنامه ها را نمایش می دهد. شما می توانید به آسانی کارمند خود را پیدا کنید. این برنامه در سازماندهی پروژه ها نیز بسیار مفید است مانند انجام وظایف، علامت گذاری نقاط عطف، گروهبندی پروژه ها و اضافه کردن یادداشت های کار. این برنامه امکانی فراهم می کند که تیم کاری خود را مدیریت کنید و گزارش های مشتری را بررسی کنید تا متوجه شوید تا چه حد به اهداف خود رسیده اید.
نرم افزارهای بهره وری
۱۲- IDoneThis
یک برنامه بهره وری جالب است. در واقع این برنامه محیط رقابتی بین کارکنان ایجاد می کند. هر روز افراد از میزان پیشرفت همکاران خود مطلع می شوند که این کار رقابتی، به آنها انگیزه می دهد. مدیر نیز از پیشرفت کار کارمندان خود آگاه می شود.
۱۳-
از این برنامه برای کارهای شخصی مانند خرید و تماشای فیلم نیز می توان استفاده کرد. می توانید کارهای روزانه را در آن وارد کنید، برچسب گذاری کنید و تاریخ آن را تعیین کنید. سپس وظایفی که باید انجام دهید و یا وظایفی که کارکنانتان باید انجام دهند با الویت بندی و انواع دیگری از فیلترها، مشخص کنید. وقتی یک کار را به پایان می رسانید علامت تیک را در کنار آن فعال کنید. در صورت استفاده شخصی و مقیاس کوچک، این نرم افزار خدمات رایگانی ارائه می دهد اما در صورت استفاده در مقیاس بزرگتر باید هزینۀ آن را بپردازید.
نرم افزارهای به اشتراک گذاری فایل ها
تصور کنید که هر روز زمان زیادی را صرف ارسال ایمیل به کارکنانتان کنید، در این صورت زمان زیادی هدر می رود. با استفاده از نرم افزارهای به اشتراک گذاری به راحتی می توانید فایل ها را در اختیار کارکنان خود قرار دهید.
۱۴- Dropbox
دراپ باکس یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای به اشتراک گذاری اطلاعات است که از طریق اینترنت به ارائه خدمات می پردازد. این برنامه فضای رایگانی در اختیار شما قرار می دهد که می توانید اطلاعاتتان را آپلود کنید. سپس با دعوت دوستان و همکارانتان آنها می توانند از اطلاعات شما استفاده کنند. این برنامه قابلیت بروزرسانی اطلاعات دارد.
۱۵- Google Drive
در صورتی که بخواهیم تیم کوچکی را رهبری کنیم برای به اشتراک گذاری اطلاعات، این نرم افزار گزینه خوبی است. این برنامه نیز مانند دراپ باکس، فضای رایگانی را در اختیار شما قرار می دهد. در این فضا می توانید فایل های خود را آپلود کنید و میزان دسترسی آن را مشخص کنید. کارکنان می توانند نظرات خود را درباره این اطلاعات با شما در میان بگذارند. گوگل درایو حتی امکان استفاده به صورت آفلاین را در اختیار شما می گذارد.
با ترکیب مناسبی از برنامه های معرفی شده، شما می توانید کارکنانتان را از راه دور سازماندهی کنید، در وقت خود صرفه جویی کنید و میزان بهروه وری و اثربخشی کار را افزایش دهید.