راهنمای خرید هدفون (قسمت دوم)

0 808

اکنون زمان آن رسیده که معیارهایتان را انتخاب کنید و میان آن‌ها هماهنگی ایجاد کنید. آنچه که اهمیت دارد، بودجه شما و درک کاملتان از انواع این هدفون‌ها است که به صورت پشت باز و پشت بسته و بزرگ و کوچک ارائه می شوند. این نکته را درنظر بگیرید هیچ هدفونی تمام این قابلیت‌ها را به صورت صد در صد ندارد و هرچقدر که پیشرفته تر می شود، قیمت آن نیز بالاتر می رود. در این قسمت موقعیت های متفاوتی که از هدفون استفاده می شود را برای شما بازگو می کنیم تا با شرایط خود بیشتر اشنا شوید و این هماهنگی عوامل را بهتر به وجود بیاورید:

هدفون‌های مخصوص کار و بیزنس:

این هدفون‌ها باید بسیار راحت باشند، چون ممکن است شما ساعت ها این هدفون‌ها را بر روی گوش خود بگذارید، بهترین انتخاب برای هدفون‌های اداری، هدفون‌های دور گوشی است تا هم راحتر باشید و هم هیچ صدای مزاحمی به گوش شما نرسد. “Sony’s 1000X” یکی از هدفون‌های پرطرفدار در این دسته است.

هدفون‌های سرگرم کننده:

هدفونی که شما برای مسائل سرگرم کننده خود، مانند سفرهای هواپیمایی و… استفاده می کنید با هدفون‌های کاری مشابه است. در این گروه نیز هدفون سونی یک انتخاب خوب به نظر می رسد. اما در مواردی که سفر شما طولانی می‌شود شاید ترجیح می دهید از هدفون‌های بی‌سیم استفاده کنید.

هدفون‌های مخصوص بازی‌های کامپیوتری:

در این هدفون‌ها شاید کیفیت صدا اهمیت چندانی نداشته باشد، اما صدای آن‌ها باید در حد خوب و قابل قبول و بلند باشد تا کاربر بتواند به خوبی تصویر سازی کند، هنگامی که چیزی آتش می گیرد و یا به پله ها نزدیک می‌شود، همه این صدا‌ها اهمیت دارند. همچنین شفافیت و یا به اصطلاح بیس(bass) صدا باید خوب باشد و تنها در این صورت است که بازی هیجان انگیز می شود. از نظر نویسنده بهترین انتخاب برای هدفون های بازی، هدفون Turtle Beach Elite Pro می باشد.

هدفون‌های مخصوص ورزش:

هدفون‌های مخصوص ورزش باید راحت باشد و دست پاگیر کاربران نشوند، بهتر است از مدل های بی سیم آن استفاده کنید، همچنین این هدفون ها باید در برابر باران، گرد و خاک و عرق ورزشکاران مقاوم باشند.

هدفون‌های مخصوص علاقه‌مندان به موسیقی:

این مطلب به طور کلی برای افراد علاقه مند به موسیقی مناسب نیست، چون تنها چیزی که برای این دسته از افراد مهم است، کیفیت صداست تا بتواند موسیقی را با تمام نت های آن گوش دهند. از نظر نویسنده هدفون‌های آمریکایی (Audeze, MrSpeakers, and Grado) و ژاپنی (Audio-Technica, Fostex, Final Audio, Zero Audio) و آلمانی (Sennheiser and Beyerdynamic) مناسب این گروه هستند. در واقع برای خرید هدفون های این سبک باید سراغ مارک های معروف و کلاسیک بروید.

بعد از اینکه اطلاعات کافی را به دست آوردید و نوع هدفون ومشخصات آن را انتخاب کردید، وقت آن رسیده است که نقد ها و مطالب نوشته شده و ویدیوهای مربوط به آنها را در وبسایت ها مشاهده کنید. می توانید به سایت های مانند یوتیوپ سر بزنید، نکته مثبت این ماجرا در اینجاست که سایت های بسیاری وجود دارند که به صورت بی طرفانه این محصولات را نقد کرده اند و شما می توانید سوالات خود رامطرح کنید و پاسخ دریافت کنید و یا می توانید به یک فروشگاه بروید و مدل های مختلف را از نزدیک تست کنید. از کیفیت صدای آنها مطلع شوید و جنس مواد سازنده را از نزدیک لمس کنید.

در این قسمت مواردی که در هنگام خرید باید به آن‌ها توجه کنید را به اختصار شرح می دهیم:
پدهای هدفون که از جنس چرم هستند، بسیار لوکس به نظر می‌رسند و در هدفون‌های گران قیمت به کار می‌روند، این پدها احساس ناخوشایندی درگوش ایجاد می‌کنند چون هیچ منفذ بازی برای تنفس ندارند و باعث می‌شوند گوش عرق کند. پس به این نکته توجه کنید استفاده از این هدفون‌ها در فصل تابستان بسیار سخت است. البته این نکته را در نظر داشته باشید جنس چرمی این هدفون‌ها باعث می شود صدا کیفیت بهتری داشته باشد، زیرا مانند یک جسم مهر و موم شده مانع از خروج صدا می‌شود. با این حال این شما هستید که باید تصمیم بگیرید کدام عامل برای شما مهم‌تر است.

هد‌بند دستگاه شما ممکن است گران‌ترین و مهم‌ترین بخش هدفون شما باشد. این قسمت در گوش شما قرار نمی‌گیرد، اما طبق گفته اکثر شرکت های تولید کننده هدفون، چالش برانگیز‌ترین بخش ماجرا، طراحی هدبند می‌باشد. در واقع این قسمت وزن هدفون را توزیع می‌کند، فشار اطرف گوش‌ها را تنظیم می کند و در نهایت باعث می شود احساس راحتی داشته باشیم، پس به هدبند نیز توجه کنید و قبل خرید آن را تست کنید.

هدفون های بی سیم اخیرا سهم زیادی از بازار را به خود اختصاص داده اند. اما افراد حرفه ای بیشتراز هدفون های سیم دار استفاده می کنند. هدفون های بی سیم مشکلات خاص خودشان را دارند که برخی از آنها را ذکر می کنیم:
۱) کیفیت صدای پایین
۲) شارژی بودن این هدفون ها (که نیاز به شارژ جداگانه دارند.)
۳) تاخیر بین سیگنال صوتی (که وارد هدفون می شود و زمانی است که شما آن را می شنوید.)
اگر در حال شنیدن موزیک باشید متوجه آن نمی شوید، اما اگر در حال دیدن یک ویدئو باشید متوجه این عدم هماهنگی خواهید شد. بنابراین اگر قصد دارید یک هدفون بی سیم بخرید حتما از یک برند معتبر و با کیفیت بالا بخرید. چون هدفون های بی سیم ارزان قیمت، برای شما دردسر ایجاد خواهند کرد.

با همه این تفاسیر، هدفون مورد نظر خود را انتخاب کنید و دچار تردید نشوید، وقتی تصمیمتان را گرفتید وسواس را کنار بگذارید و نظرات منفی و مثبت در مورد آن را نخوانید. این تردید باعث می شود که نتوانید به درستی تصمیم بگیرید. این واقعیت را بپذیرید که هیچ هدفونی کامل نیست و فقط باید نزدیک ترین هدفون به نیازهایتان را شناسایی کنید.

دیدگاه شما؟

ایمیل شما منتشر نخواهد شد