انتخاب بهترین گوشی هوشمند برای کسب و کار

0 1,304

بسیاری از افراد در خرید گوشی‌های هوشمند بسیار وسواس به خرج می‌دهند و سعی می‌کنند بهترین گوشی را انتخاب کنند. این افراد گوشی هوشمند را نه فقط برای سرگرمی و یا استفاده شخصی، بلکه برای کسب و کار یا افزایش بهره‌وری خود خریداری می‌کنند. با وجود اینکه گوشی‌های هوشمند مدل‌های متنوعی دارد و شما می‌توانید هر کدام از آن‌ها را انتخاب کنید، اما تشخیص اینکه کدام سیستم عامل موبایل برای کار شما بهترین است، اندکی دشوار است. در اینجا عواملی بیان شده است که باید قبل از خرید گوشی هوشمند مورد توجه قرار دهید، مخصوصا اگر بخواهید برای کسب و کار خود گوشی هوشمند انتخاب کنید.

حامل بی سیم

در ابتدای کار، شما به یک تلفن همراه نیاز دارید که همه جا آنتن داشته باشد (به عنوان مثال، می‌توانید یک سیگنال قابل اعتماد برای برقراری تماس و دسترسی به داده‌ها دریافت کنید). بنابراین اولویت شما باید انتخاب یک ارائه دهنده خدمات تلفن همراه با اطلاعات مناسب باشد. در زیر چند گزینه برای انتخاب حامل بیان شده است:

پوشش: پوشش دهی سیم کارت را بر روی نقشه مورد بررسی قرار دهید تا مطمئن شوید که منطقه محلی و مکان‌هایی که به آنجا سفر می‌کنید، دارای پوشش داده و مکالمه صوتی مناسبی هستند.

– شما همچنین می‌توانید به اپراتور آن بگویید که پوشش‌دهی این سیم کارت در چه مناطقی محدود است. ممکن است امپراتور برای افزایش رضایت مشتریان پوشش‌دهی سیم کارت را افزایش دهد.

– اگر در هنگام سفر بخواهید با استفاده از تلفن همراه خود تماس بین المللی برقرار کنید، ارائه دهنده GSM ممکن است بهترین گزینه باشد.

خدمات مشتری: بهتر است رتبه‌بندی گوشی را مورد بررسی قرار دهید و نظرات کاربران را جویا شوید. شما می‌توانید بر اساس خدمات به مشتری و کیفیت تماس گوشی، تصمیم‌گیری بهتری داشته باشید.

هزینه: بازار رقابت در میان کاربران تلفن همراه بسیار شدید است. هزینه خدمات بی‌سیم در تمام ارائه‌دهندگان اصلی مشابه است و هنگامی که یک حامل قیمت خود را کاهش می‌دهد دیگران نیز به دنبال آن هزینه‌ها را کاهش می دهند. با این حال، مقایسه قیمت داد‌ه‌ها و مکالمه‌های صوتی در کنار هم می‌تواند گزینه مناسبی باشد؛ برخی داده‌ها از یک ساختار قیمت گذاری متفاوت استفاده می‌کنند که می‌تواند بر تصمیم گیری شما در خرید گوشی‌های هوشمند تاثیرگذار باشد. اگر شما یک کاربر پرمصرف هستید بهتر است به این موارد توجه داشته باشید.

گوشی هوشمند

پشتیبانی سازمانی برای دستگاه‌های مختلف تلفن همراه

یکی دیگر از عوامل مهم در انتخاب گوشی هوشمند برای کسب و کار این است که آیا بخش فناوری اطلاعات کارفرمایان از دستگاه شخصی شما پشتیبانی می‌کند. مزیت پشتیبانی شرکت این است که کارفرمایانِ بخش فناوری اطلاعات می‌توانند با تنظیمات از راه دور به اطلاعات گوشی شما مانند مخاطبین، تقویم و ایمیل دسترسی داشته باشند و معایب آن را برطرف کنند.

اگر برای اتصال به منابع ارائه شده توسط شرکت بیشتر به تلفن همراه خود نیاز دارید، گوشی BlackBerry و گوشی‌های ویندوز ممکن است بهترین گزینه‌ها باشند. (سایر سیستم عامل‌های گوشی‌های هوشمند دارای برنامه‌هایی هستند که می‌توانند به شما در برقراری ارتباط Exchange Server، دسترسی به منابع از راه دور و غیره کمک کنند، شما می‌توانید آنها را به تنهایی نصب و عیب‌یابی کنید.)

برنامه‌های موبایل

انتخاب یک سیستم عامل مناسب اولین قدم به منظور خرید یک گوشی مناسب است. برای درک این موضوع باید تفاوت‌های بین سیستم عامل‌های مختلف را بشناسید و با توجه به نیازهای خود هرکدام از آن‌ها را انتخاب کنید. انواع سیستم عامل گوشی‌های هوشمند، بیشترِ برنامه‌های کاربردی نظیر مشاهده سند و چند وظیفگی را ارائه می‌دهند. با این حال، شما می‌توانید با برخی از برنامه‌ها، کارهای خود را سریع‌تر و راحت‌تر انجام دهید.

ios: بهترین سیستم عامل‌ موجود در بازار است و بیشتر برنامه نویسان در حال توسعه برای iPhone هستند. آی‌پد تاچ، آی‌فون و تبلت آی‌پد مجهز به این سیستم عامل هستند و شرکت اپل مجوز استفاده از این سیستم عامل را در حال حاضر به هیچ شرکت دیگری واگذار نمی‌کند.

ویندوز: ویندوز، خانواده‌ سیستم‌عامل‌های مایکروسافت است که روی کامپیوترهای شخصی، موبایل‌ها، اینترنت اشیاء و دیگر ابزارهای الکترونیکی قابل نصب است و اولین نسخه آن در سال ۱۹۸۵ منتشر شد.

اندروید: اندروید بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شده‌است و در بین سیستم‌عامل‌های همراه بیشترین کاربرد را دارد. دستگاه‌های بسیار زیادی می‌توانند به برنامه‌های اندروید دسترسی پیدا کنند و یک پلت فرم باز است (شما می‌توانید با نرم افزار اندروید به راحتی کار کنید بدون اینکه به دانش برنامه نویسی خاصی نیاز داشته باشید). اندروید با فراهم آوردن پلتفرم توسعه باز (open development platform)، برنامه سازان را قادر کرده است تا برنامه‌های کاربردی خلاقانه و غنی را فراهم کنند.

اگر به دنبال سیستم عاملی هستید که بتوانید به سادگی از آن استفاده کنید و قابلیت‌های شخصی‌سازی متعددی را ارائه کند، توصیه می‌کنیم سیستم عامل اندروید را انتخاب کنید. اما اگر به دنبال سیستم عاملی هستید که منحصر به فرد و اختصاصی‌تر باشد، می‌توانید سیستم عامل آی او اس را انتخاب کنید. همچنین اگر از علاقمندان به سیستم عامل ویندوز مایکروسافت هستید، می‌توانید سیستم عامل ویندوزموبایل را انتخاب نمایید.

دقت داشته باشید تنوع اپلیکیشن‌های موجود در ویندوزفون‌ها نسبت به دو سیستم عامل اندروید و آی او اس کمتر است. همچنین استفاده از اپلیکیشن‌ها در دستگاه‌های اندرویدی نسبت به دستگاه‌های آی او اسی به شکل ساده‌تری انجام می‌شود.

گوشی هوشمند

ویژگی‌های فیزیکی

هنگام ارزیابی مدل‌های خاص گوشی‌های هوشمند، برخی ویژگی‌های ظاهری، کاربران را تحت تاثیر قرار می‌دهد، این ویژگی‌ها عبارتند از:

کیفیت صدا

کیفیت برای حرفه‌ای ها بسیار مهم است، مخصوصا افرادی که مدام با گوشی خود مکالمه صوتی برقرار می‌کنند. اگر گوشی هوشمند دارای بلندگوی خوبی نباشد و برای شنیدن صدای مخاطب دچار مشکل شوید استفاده از تلفن همراه نه تنها به شما کمکی نخواهد کرد بلکه به عنوان یک مانع کاری بزرگ محسوب می‌شود. بهتر است در سایت مربوطه اطلاعات گوشی را بررسی کنید و ببینید کاربران درباره کیفیت صدای آن چه نظراتی دارند. بعد از اینکه بررسی‌های لازم را انجام دادید گوشی مناسب را انتخاب کنید.

صفحه کلید

اگر از تلفن همراه خود برای ایجاد یا ویرایش اسناد، ارسال یا دریافت ایمیل و… استفاده می‌کنید، پس صفحه کلید یکی از عوامل تاثیرگذار در انتخاب شما خواهد بود. بهتر است قبل از خرید صفحه کلید آن را آزمایش کنید (چه روی صفحه نمایش و چه فیزیکی)، همچنین فاکتور فرم و رابط کاربری آن را بررسی کنید تا بهترین انتخاب را انجام دهید.

اندازه صفحه نمایش و گوشی

اندازه صفحه نمایش و ابعاد گوشی هوشمند هم از جمله مواردی است که در انتخابتان موثر خواهد بود. اگر برای انجام دادن کارهایتان مدام از گوشی همراه استفاده می‌کنید بهتر است نوعی از گوشی را انتخاب کنید که دارای صفحه نمایش بزرگ باشد تا چشمانتان آسیب نبیند، از طرفی اندازه آن به حدی باشد که بتوانید به راحتی آن را حمل و نقل کنید.

گوشی هوشمند

قدرت سخت افزاری

اگر قصد اجرای اپلیکیشن‌ها یا برنامه های سنگین را در دستگاه خود دارید، بدون تردید باید به دنبال محصولی باشید که از نظر قدرت سخت افزاری بتواند نیازهایتان را برطرف کند. البته باید به این نکته توجه کنید که با فزایش قدرت سخت افزاری قیمت گوشی هم افزایش می‌بابد، بنابراین به بودجه خود هم توجه کنید.

ظرفیت حافظه داخلی

ظرفیت حافظه داخلی گوشی‌های هوشمند یکی از مهم ترین ویژگی‌های آن‌ است که حتما باید به آن توجه کنید. اگر به دلیل شرایط کاری باید اطلاعات زیادی را در گوشی هوشمند خود ذخیره کنید پس بهتر است به حافظه گوشی اهمیت دهید. البته لازم به ذکر است که برخی از گوشی‌های هوشمند قابلیت پشتیبانی از کارت SD یا رم میکرو اس‌دی (Micro SD) را ارائه می‌کنند. در این صورت می‌توانید میزان حافظه آن را افزایش دهید.

کیفیت دوربین

اگر شرایط کاری شما به گونه‌ای است که باید از اسناد و مدارک عکس بگیرید، پس باید به کیفیت دوربین توجه کنید. دوربین برخی گوشی‌ها با وجود مگاپیکسل بالا اصلاً کیفیت عکاسی خوبی ندارند یا برعکس، گوشی‌هایی وجود دارند که مگاپیکسل دوربین آنها پایین‌تر است اما کیفیت عکس به مراتب بهتری ارائه می‌دهند. بهتر است در هنگام خرید به این مورد توجه کنید.

میزان شارژ باتری

اگر مدام با گوشی همراه خود کار می‌کنید و گوشی‌تان دائما باید روشن باشد بهتر است پیش از انتخاب یک گوشی هوشمند به توان و ظرفیت باتری آن توجه کنید و این توان را با سایر عوامل موثر در مصرف انرژی دستگاه مقایسه کنید. برخی گوشی‌ها تا دو الی سه روز به شارژ نیاز ندارند در مقابل گوشی‌هایی هم هستند که در عرض چند ساعت خاموش می‌شوند. البته زمان شارژ رابطه مستقیمی با میزان کارکردن گوشی دارد. اگرچه امروزه پاوربانک‌ها این مشکل را حل کرده‌اند، اما باز هم بهتر است گوشی‌های هوشمند با باتری های قوی را انتخاب کنید.

منبع: بلاگ بورسیکا

دیدگاه شما؟

ایمیل شما منتشر نخواهد شد